vissza a főoldalra
Mit nyújtunk Önnek?
Ingyenes pályázatfigyelés:
  • Bemutatjuk a fejlesztési céljaihoz legjobban illeszkedő pályázatokat
  • Folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, az Ön által igényelt területek számbavételével.
Megfelelő csapatunkkal elkészítjük pályázati dokumentációját:
  • Pályázatát előkészítjük és megírjuk. Továbbá projekt management-et is vállalunk.
MINDEZT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

.bővebben...

Belépés
Hatékony. Ingyenes. Gyors.
...mert velünk Öné a pálya...

Működésünk lényege röviden:

Biztosítjuk Ön és vállalkozása számára az ingyen pályázatfigyelést. Oldalunkon keresztül regisztrált tagjaink a tevékenységüknek és fejlesztésüknek megfelelően összeválogatva kapják meg a lehetséges pályázatokat. Több éves működésünk során sikerült kiválasztunk az optimális partnert a pályázat megírására és az azokhoz kapcsolódó dokumentációk összeállítására.

4 lépés a pályázat megnyeréséhez

Miben vagyunk egyediek? Miért van szüksége ránk?
  • A médiában nap, mint nap találkozhat azzal a ténnyel, miszerint túl sok új pályázatíró cég jelent meg, kik szakmailag nem minden esetben felelnek meg a sikeres pályázatírás követelményeinek. Sok esetben ezek olyan cégek, melyek tanácsadással foglalkoznak, hatalmas üzleti hasznot remélve fölvettek egy olyan kollégát, aki elvégzett egy pályázatírói tanfolyamot. Velünk biztos lehet abban, hogy olyan céget találunk, amelyik szakmailag minden követelménynek eleget tesz.

  • Ahány pályázatíró cég, annyi fajta árszínvonalon és árstruktúrában dolgozik. Lehet, hogy Önnek a magasabb sikerdíj, így az alacsonyabb alapdíj a vonzóbb. De az is lehet, hogy fordítva. A legjobb cégek árajánlatait begyűjtjük Önnek, így rendkívül könnyen és kényelmesen választhat.

  • Szerencsére eljutottunk odáig, hogy vannak nagyon jó pályázatírók hazánkban. Tény, hogy ezek a cégek sem lehetnek kimagaslóan jók minden pályázati területen. Mi azokat a pályázatírókat kutatjuk fel Önnek, akik az Ön területére specializálódtak.

  • Pár munkanapon belül vállaljuk azt, hogy rövid igényfelmérő lapunk kitöltése után elküldjük Önnek a pályázatírásra vonatkozó ajánlatokat.

  • Ügyfeleinknek ingyenes a szolgáltatásunk. Nem kell megmagyarázzuk, hogy mennyit spórolhat velünk. Csak példa kép: egy 100 M Ft-os pályázat esetén csak 1 %-nyi sikerdíj ingadozás 1 M Ft-ot tehet ki.

  • Partnerhálózatunkban lévő pályázatírók folyamatos versenyben vannak egymással, mindent megtesznek azért, hogy ügyfelünk minden igényét a lehető leggyorsabban és legprofibb kivitelezésben kielégítsék. Folyamatos teljesítmény kényszer alatt tartjuk őket, amennyiben rosszul teljesítenének, azonnal kikerülnek rendszerünkből.

Minden jog fenntartva © 2004 Kapcsolat |